top of page

Wie ben ik?

Ik ben Marianne van Zetten, trainer, coach en ontwikkelaar. Ik ben mijn eigen praktijk gestart, omdat ik het leuk en waardevol vind mensen te begeleiden bij levensvraagstukken. 

Waarom? Een paar jaar geleden worstelde ik zelf met het hervinden van mijn balans. Ik had een jong gezin, ervoer enorme werkdruk en liep mezelf voorbij. Nadat ik zelf  coaching ben gaan volgen en heel hard aan mijn persoonlijke ontwikkeling gewerkt had, wilde ik dit doorgeven aan anderen. Ik ben diverse coachingsopleidingen gaan volgen en andere coaches gaan trainen. 

Het belangrijkste vind ik het om je bewust te maken van je eigen patronen. Welke (positieve) intentie zit er onder het gedrag dat je eigenlijk wilt veranderen? Door te kijken naar gedachten, gevoelens, valkuilen, mogelijkheden werken we aan je hulpvraag. We gaan samen de uitdaging aan op weg naar een betekenisvol en gelukkiger leven!

Over mij...

Marianne van Zetten (1974) werkt met veel enthousiasme en plezier als trainer, ontwikkelaar en opleidingscoördinator bij Novilo. Dit is een bedrijf dat scholing biedt over hoogbegaafdheid. Daarnaast heeft ze haar eigen praktijk: De Verheldering, coaching en training voor persoonlijke ontwikkeling.

Bij De Verheldering:
Marianne wil mensen begeleiden bij levensvraagstukken en bij het hervinden van balans. Vooral mensen met stress gerelateerde klachten helpt ze graag op weg. Dit doet ze met behulp van diverse coachingsmethodieken. (wandelcoaching, voice dialogue, speelscoachen, oplossingsgericht coachen, positieve psychologie)

 

Bij Novilo:
Marianne ziet het als haar missie mensen bewust te maken van de problemen en mogelijkheden die je tegenkomt bij het begeleiden van hoogbegaafde kinderen. Marianne is jaren werkzaam geweest als leerkracht in het basisonderwijs; op een reguliere Daltonschool, in het Speciaal onderwijs en binnen het HB onderwijs. Deze rijke praktijkervaring maakt dat de trainingen die zij geeft bij Novilo vooral heel toepasbaar zijn. Haar specialisme ligt dus bij hoogbegaafdheid.

Daarnaast heeft Marianne de opleiding Talentbegeleider basisonderwijs doorontwikkeld. Met veel bevlogenheid ontwerpt en geeft zij diverse trainingen/opleidingen zoals de gevorderden opleiding, interne teamtrainingen, kenniscolleges en specialisatie modules. Als opleidingscoördinator begeleidt ze trainers en regelt allerlei organisatorische zaken.

Ook heeft zij samen met Roos in ’t Velt het kinderboek ‘Ben jij een cheetah?’ geschreven. Een boek dat gelegenheid biedt om met getalenteerde kinderen in gesprek te gaan over de uitdagingen waar zij tegenaan lopen. Zie ook www.cheetahboek.nl voor meer informatie en gratis lesideeën.

Marianne is:
• Bevlogen
• Innovatief
• Creatief
• Leergierig
• Een warme persoonlijkheid

Ze woont samen met haar man en twee kinderen in Zevenaar.

bottom of page