top of page

Driedaagse training wandelcoaching

Zet je cliënten in beweging en gebruik de natuur als metafoor voor je coaching! 

Wil je ook wandelcoach worden? Mensen voelen zich vaak ontspannen in de natuur. Je cliënt kan hierdoor helderder nadenken, afstand nemen, relativeren en reflecteren. Buiten zijn geeft ruimte in je hoofd!

Je hoeft elkaar niet constant aan te kijken, dat praat makkelijker en geeft eerder vertrouwen. Je kunt van tempo wisselen, passend en ondersteunend aan het verhaal van je cliënt. 

Je laat je cliënten werken met elementen/materialen uit de natuur. Door gebruik te maken van beelden en verbeelding blijft het inzicht vaak beter hangen dan wanneer je cliënt enkel vertelt...

IMG_4125.jpg

Inhoud

Tijdens deze 3 daagse training leer je hoe je een coachingstraject van 6 sessies kunt opbouwen. Je oefent dus per dag 2 sessies. Je leert hoe je tijdens de wandeling verbeeldend coachen kan inzetten. Dit bestaat uit twee dingen: het werken met beelden en verbeelding

  • Beelden: Je leert oefeningen waarbij je cliënt een beeld kiest of maakt met materiaal uit de natuur. De natuur dient dan als metafoor in jullie gesprek.

  • Verbeelding: Je werkt met verbeelding en spel. Hiermee zet je je cliënt op speelse wijze in de beleving! Het werken met spel brengt vaak wat luchtigheid en humor.

Deze werkwijze zorgt ervoor dat je client 'uit zijn hoofd' gaat en in de ervaring stapt. Hierdoor kom je sneller tot de kern!

Leeropbrengst

Als je deze training hebt gevolgd kun je samen met je client:

  • Helder te krijgen wat het probleem is

  • Innerlijke patronen verkennen

  • De onderliggende kwetsbaarheid herkennen

  • Een helder ontwikkeldoel stellen

  • Mogelijkheden verkennen

  • Een concreet plan maken

  • Nieuwe vaardigheden inoefenen

Je oefent samen met andere deelnemers en ontvangt als naslagwerk een overzicht van de oefeningen die we doen. 

IMG_5314.jpg
IMG_0901.jpg

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is bedoeld voor ervaren coaches die graag naar buiten willen met hun coachees. Je hebt zelf al het nodige gedaan t.a.v. persoonlijke ontwikkeling. Je hebt HBO denkniveau. Het heeft de voorkeur dat je bekend bent met voice dialogue.

IMG_5591.jpg
IMG_4984-2.jpg
IMG_4762.jpg

Data:

voorjaarsgroep 2023

vrijdag 21 april

vrijdag 26 mei

vrijdag 9 juni

van 10.00-16.30 uur

Waar?

De wandelcoachingssessies vinden plaats op de Posbank, een prachtig natuurgebied met bos en heide in Rheden (bij Arnhem).

uitzicht Posbank.jpg
IMG_1285.jpg

Kosten:

Prijs €750,- incl. lunch.

max. groepsgrootte 8 personen

Introductieworkshop

Ben je benieuwd of de 3 daagse cursus wandelcoaching iets voor je is? Wil je eerst eens kennismaken? Kom dan naar de introductieworkshop om het zelf te ervaren!

Waar: Posbank Rheden, start met koffie/thee bij het Bezoekerscentrum
Wanneer: vrijdag 17 maart
±10.00-13.00 uur

Kosten: €35,- p.p.

IMG_4637.PNG
IMG_4557.jpg
White Branch

De dagen vlogen om. De oefeningen waren erg zinvol, een veilige setting om te oefenen en dat in de natuur. Veel rust en bezinning, hierdoor kregen de oefeningen meer dan voldoende diepgang.

OUR NEW PLACE

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. Let your users get to know you.

bottom of page