top of page

Tarief en werkwijze coaching

Aanmelding

U kunt per telefoon of email contact met me opnemen om een kennismakingsgesprek te plannen. Kinderen begeleid ik veelal op aanvraag van school, volwassenen op eigen initiatief.

Kennismaking

 

Na aanmelding volgt een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek kijken we of er een klik is. We onderzoeken wat de hulpvraag is: Wat zijn de problemen die je/u ervaart? Wat wilt u ontwikkelen en wat is daarvoor nodig?  Aan het einde van het gesprek besluiten we of we een samenwerking aangaan en voor welke periode. Hiervoor wordt een beknopt behandelplan opgesteld.

Aan de slag

De wijze waarop ik werk is sterk afhankelijk van de hulpvraag en zal hierop afgestemd zijn. Consults voor volwassenen zijn doorgaans 1,5 uur en voor kinderen 45 minuten. Kinderen begeleid ik doorgaans op school, volwassenen in mijn praktijk of in geval van wandelcoaching in de natuur. 

Evaluatie

Na een van tevoren afgesproken periode wordt er een evaluatiegesprek gehouden. We bespreken hoe het gaat en wat de opbrengsten van de begeleiding zijn. Als de doelen behaald zijn, kijken we of er gestopt kan worden met de begeleiding of dat er een vervolgtraject nodig is.

Afspraken

Afmelden: Indien u een afspraak wilt afzeggen, dient u dit minimaal 48 uur van te voren te doen (per telefoon of mail) anders worden de kosten van de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

€60,-

per uur

(vrijgesteld van BTW)

bottom of page